ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας ξεκινώντας το 1969 με την επωνυμία Κ. ΤΖΑΝΙΔΗ & ΣΙΑ ΟΕ εισήλθε στο χώρο των πρώτων υλών Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας με διανομές στα Ζαχαροπλαστεία και Αρτοποιεία στο Νομό Αττικής.

 

Με την εμπιστοσύνη και υποστήριξη των συνεργατών πελατών μας, αλλά και με την υποδειγματική μας εξυπηρέτηση και συνέπεια στον χώρο, καταξιωθήκαμε κατακτώντας ένα μεγάλο τμήμα της ελληνικής αγοράς.

 

 

Από το 1986 με την αλλαγή της εταιρείας σε ανώνυμη εταιρεία, με την επωνυμία πλέον Σ. ΤΖΑΝΙΔΗΣ Α.Ε., έχοντας την εμπειρία και την άμεση γνώση των αναγκών των Ζαχαροπλαστών και Αρτοποιών, στραφήκαμε στην εισαγωγή και χονδρικό εμπόριο βασικών καταναλωτικών πρώτων υλών Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας και Ειδών Διατροφής, συνεργαζόμενοι για την διανομή τους, με αξιόλογες εμπορικές επιχειρήσεις του κλάδου σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και παροχής αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, από το Μαίο του 2002 η εταιρεία μας στεγάζεται σε νέους ιδιόκτητους υπερσύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους και γραφεία επί της Λ. Τατοίου 337Α στις Αχαρνές Αττικής, σε κομβικό σημείο με άμεση πρόσβαση στην Εθνική και Αττική οδό.

 

 

Σε στεγασμένους χώρους 5.000 τ.μ. με ελεγχόμενη ανώτατη θερμοκρασία 18 βαθμών C και ψυκτικούς θαλάμους 1600 κ.μ. θερμοκρασίας 0-4 βαθμών C, που ανεγέρθησαν σε έκταση 5 στρεμμάτων, η αποθήκευση των εμπορευμάτων γίνεται κάτω από αυστηρά κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας με την εφαρμογή και εγκατάσταση HACCP / ISO 22000:2005 . Η διακίνηση των εμπορευμάτων πραγματοποιείται σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές του Logistics Management, με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα εντός Αττικής και μέσω μεταφορικών εταιρείων για την υπόλοιπη Ελλάδα, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

 

 

Αντικρίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, θέτουμε νέους στόχους με την προσθήκη νέων προϊόντων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και υποσχόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, να ανταποκρινόμαστε πάντα με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό σε όλους εσάς που επενδύετε στην συνεργασία με την εταιρεία μας.