- Προϊόντα
- Άνηθος
- Αστεροειδής Γλυκάνισος
- Βασιλικός
- Γαρύφαλλο
- Γλυκάνισο
- Δάφνη
- Δενδρολίβανο
- Δυόσμος
- Θρούμπι
- Θυμάρι
- Κακουλές
- Κανέλλα
- Κάρυ
- Κιτρινόριζα
- Κόλιανδρο
- Κύμινο
- Μαϊντανός
- Μαραθόσπορος
- Μαστίχα
- Ματζουράνα
- Μαυροσήσαμο
- Μαχλέπι
- Μοσχοκάρυδο
- Μουστάρδα
- Μπαχάρι
- Μπούκοβο
- Πάπρικα
- Πιπέρι
- Πιπερόριζα
- Ρίγανη
- Σαλέπι
- Σουμάκ
- Τσίλι Σκόνη
- Τσιμένι
- Άγαρ Άγαρ
- Αμμωνία Διττανθρακική
- Γκούαρ Γκαμ
- Γλουταμινικό Μονονάτριο
- Κιτρικό Οξύ
- Πηκτικό CMC
- Σόδα Διττανθρακική
- Άμυλο
- Ανανάς
- Αυγό Αποξηραμένο
- Άχνη Ζάχαρη
- Βανιλλίνη
- Γάλα Σκόνη
- Γλυκόζη Σιρόπι
- Ζελατίνη
- Κακάο Σκόνη
- Μέλι
- Μπέικιν Πάουντερ
- Πραλίνα
- Συμπ. Σιρόπι Αρτοποιίας
- Ταχίνι
- Φιστικοβούτυρο
- Εταιρεία
- ISO 22000
- Νέα
- Επικοινωνία
Κακάο Σκόνη 20 - 22 %
Cocoa Butter (Fat) 20-22% | pH level 6.8-7.2
A versatile reddish brown cocoa powder elevated by a heavenly well-rounded chocolate taste.
Perfect for the creation of exceptional chocolate beverages, this cocoa powder offers a rich indulgent mouthfeel and supports enduring product stability.
Flavor
A fantastically well-rounded chocolate taste characterized by roasted cocoa, mild sourness, and fruity notes.
Color
This cocoa powder has a medium reddish brown color that evolves into a rich and indulgent medium brown in applications, particularly when used in dairy milk based recipes.
Applications
The rich color and well-rounded chocolate flavor of this cocoa powder makes it ideal for chocolate flavored beverages, however it also has versatility across a range of bakery, cereal and ice cream applications.