Νέα είδη! Φουντουκόψιχα και Φιστικόψιχα κελυφωτή

27.05.2021

Η ομάδα της Σ. ΤΖΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. πάντα επιδιώκει να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της με νέα είδη.

Έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ειδών κορυφαίας ποιότητας στους πελάτες μας, επιλέγουμε προμηθευτές με εμπειρία και αποδεδειγμένο ιστορικό στην επεξεργασία ξηρών καρπών. Επομένως σας παρουσιάζουμε τους νέους μας ξηρούς καρπούς, φουντουκόψιχα ωμή και ψημένη από Τουρκία και φιστικόψιχα κελυφωτή (τύπου Αιγίνης) από την Ελλάδα. Μπορείτε να πατήσετε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα για τα νέα μας είδη και να αιτηθείτε προσφορές:

Φουντουκόψιχα

Φιστικόψιχα

Διαβάστε Περισσότερα

 • Κακάο deZaan σε συσκευασίες 1 κιλού

  27.05.2021
  Προσθέσαμε στη γκάμα των προϊόντων μας κακάο Dezaan Ολλανδίας σε συσκευασίες 1Kgr. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ιδανικό για προώθηση σε ξενοδοχεία και εταιρίες catering που έχουν ανάγκη από ένα ποιοτικό κακάο σε μικρές συσκευασίες.
 • Cranberry, το Superfood που έχει γίνει ανάρπαστο

  27.05.2021
  Ύστερα από επανειλημμένες αιτήσεις από τους πελάτες μας, αποφασίσαμε να προσθέσουμε το αποξηραμένο κράνμπερι, στη γκάμα των ειδών μας.
 • Ενταχθήκαμε στη δράση "ΨΗΦΙΑΚΟ Βήμα"

  27.05.2021
  Ενταχθήκαμε στη δράση "ΨΗΦΙΑΚΟ Βήμα" για την αναβάθμιση των υπολογιστικών μας συστημάτων και πετύχαμε ταχύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
 • Κουμαρίνη - Δώστε προσοχή αν χρησιμοποιείτε κανέλα ή μαχλέπι

  27.05.2021
  Εάν προσθέτετε κανέλα ή/και μαχλέπι στα τρόφιμα που παρασκευάζετε, απαιτείται να ελέγξετε την περιεχόμενη κουμαρίνη στο τελικό προϊόν.