ISO 22000

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας, την οποία πετυχαίνουμε με:

  • τη συνεχή παρακολούθηση όλων των παραμέτρων που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων μας,
  • την αποτελεσματική διαχείριση τυχόν παραπόνων,
  • τη συνεχή επικοινωνία μαζί τους.

Εφαρμόζουμε με πιστοποίηση Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά το πρότυπο ISO 22000:2018, το οποίο έχει σχεδιαστεί να εφαρμόζεται, να επικαιροποιείται και να ελέγχεται ώστε να συμμορφώνεται πλήρως με τις ισχύουσες Ευρωπαϊκές & Εθνικές κανονιστικές απαιτήσεις και τα Διεθνή Πρότυπα, για την ασφάλεια τροφίμων.

Υψηλά πρότυπα υγιεινής και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι εφαρμόζονται σε όλα τα στάδια διαχείρισης των προϊόντων μας, από την παραλαβή των πρώτων υλών έως την αποδέσμευση από τις εγκαταστάσεις μας. Κατ’ αυτόν το τρόπο, εξασφαλίζουμε ότι κάθε είδος που εμπορευόμαστε συναντά τα πιο απαιτητικά ποιοτικά κριτήρια και απαντά στις ανάγκες των πελατών μας.

Λαμβάνουμε όλα τα πιθανά προληπτικά μέτρα και διεξάγουμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους ποιότητας στα παραγόμενα και εμπορεύσιμα προϊόντα μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού.

Έχουμε εγκαταστήσει και χρησιμοποιούμε Ενοποιημένο Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης Entersoft Business Suite. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικής λογιστικής διαχείρισης, μέσω του οποίου επιτυγχάνουμε:

  • ακριβή ιχνηλασιμότητα,
  • επίτευξη ροής FEFO (First Expired First Out) για τα αποθέματά μας,
  • πλήρη διαφάνεια στη διαχείριση των συναλλαγών μας τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους συνεργάτες και προμηθευτές μας.

Στόχος μας η συνεχής βελτίωση μας σε όλους τους τομείς, μέσω της αυστηρής αξιολόγησης που διενεργούμε ετησίως στους προμηθευτές & συνεργάτες μας. Δέσμευσή μας η συνεχής ενημέρωση σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων.

 

Σχετικά Αρχεία