- Προϊόντα
- Αστεροειδής Γλυκάνισος
- Βασιλικός
- Γαρύφαλλο
- Γλυκάνισο
- Δάφνη
- Δενδρολίβανο
- Δυόσμος
- Θρούμπι
- Θυμάρι
- Κακουλές
- Κανέλλα
- Κάρυ
- Κιτρινόριζα
- Κόλιανδρο
- Κύμινο
- Μαϊντανός
- Μαραθόσπορος
- Μαστίχα
- Ματζουράνα
- Μαυροσήσαμο
- Μαχλέπι
- Μοσχοκάρυδο
- Μουστάρδα
- Μπαχάρι
- Μπούκοβο
- Πάπρικα
- Πιπέρι
- Πιπερόριζα
- Ρίγανη
- Σαλέπι
- Σουμάκ
- Τσίλι Σκόνη
- Τσιμένι
- Άγαρ Άγαρ
- Αμμωνία Διττανθρακική
- Γκούαρ Γκαμ
- Γλουταμινικό Μονονάτριο
- Κιτρικό Οξύ
- Πηκτικό CMC
- Σόδα Διττανθρακική
- Άμυλο
- Ανανάς
- Αυγό Αποξηραμένο
- Άχνη Ζάχαρη
- Βανιλλίνη
- Γάλα Σκόνη
- Γλυκόζη Σιρόπι
- Ζελατίνη
- Κακάο Σκόνη
- Μέλι
- Μπέικιν Πάουντερ
- Πραλίνα
- Συμπ. Σιρόπι Αρτοποιίας
- Ταχίνι
- Φιστικοβούτυρο
- Εταιρεία
- ISO 22000
- Νέα
- Επικοινωνία
Κακάο Σκόνη 20 - 22 %
Cocoa Butter (Fat) 20-22% | pH level 7.1-7.5
Specifically crafted to support reduced dietary sugar intake without compromising on flavor.
A lovely medium brown colored cocoa powder offering a wonderfully rich yet mild cocoa taste. It is an ideal replacement for highly alkalized powders, offering the potential to reduce the total recipe sugar content by 10-20%.
Flavor
A luxuriously rich and rounded taste with a mild cocoa flavor, accompanied by fruity and roasted notes.
Color
A medium brown colored cocoa powder when dry that retains its color consistency in recipe applications, making it versatile across a range of applications.
Applications
This cocoa powder excels in recipes where a reduced total sugar level is required in the final recipe. Working superbly across a range of applications including dairy, creamy desserts, and milk chocolate ice cream recipes.