- Προϊόντα
- Αστεροειδής Γλυκάνισος
- Βασιλικός
- Γαρύφαλλο
- Γλυκάνισο
- Δάφνη
- Δενδρολίβανο
- Δυόσμος
- Θρούμπι
- Θυμάρι
- Κακουλές
- Κανέλλα
- Κάρυ
- Κιτρινόριζα
- Κόλιανδρο
- Κύμινο
- Μαϊντανός
- Μαραθόσπορος
- Μαστίχα
- Ματζουράνα
- Μαυροσήσαμο
- Μαχλέπι
- Μοσχοκάρυδο
- Μουστάρδα
- Μπαχάρι
- Μπούκοβο
- Πάπρικα
- Πιπέρι
- Πιπερόριζα
- Ρίγανη
- Σαλέπι
- Σουμάκ
- Τσίλι Σκόνη
- Τσιμένι
- Άγαρ Άγαρ
- Αμμωνία Διττανθρακική
- Γκούαρ Γκαμ
- Γλουταμινικό Μονονάτριο
- Κιτρικό Οξύ
- Πηκτικό CMC
- Σόδα Διττανθρακική
- Άμυλο
- Ανανάς
- Αυγό Αποξηραμένο
- Άχνη Ζάχαρη
- Βανιλλίνη
- Γάλα Σκόνη
- Γλυκόζη Σιρόπι
- Ζελατίνη
- Κακάο Σκόνη
- Μέλι
- Μπέικιν Πάουντερ
- Πραλίνα
- Συμπ. Σιρόπι Αρτοποιίας
- Ταχίνι
- Φιστικοβούτυρο
- Εταιρεία
- Ποιότητα
- Νέα
- Επικοινωνία
Κακάο Σκόνη 10 - 12 %

Cocoa Butter (Fat) 10-12% | pH level 7.7-8.1
A technically superior cocoa powder, its fast bleeding capacity enriches chocolate flavored cereal experiences.
With a unique process developed specifically for use in cereal coatings, this outstanding dark red powder is designed to deliver an enhanced cocoa experience via improved bleeding capacity and quick flavor release into the cereal's milk.
Flavor
A comforting, enveloping flavor, bursting with sweetness, mild chocolate and cocoa intensity.
Color
Notable mahogany red color in its dry, extrinsic state. When blended into dairy milk, it disperses quickly and efficiently, diffusing a deep dark brown color throughout.
Applications
Specifically formulated for cereal coatings, this dark red cocoa's fast bleed capabilities mean that it rapidly releases attractive chocolate flavor and color into dairy milk-based products.