Κακάο deZaan σε συσκευασίες 1 κιλού

27.05.2021

Προσθέσαμε στη γκάμα των προϊόντων μας κακάο Dezaan Ολλανδίας σε συσκευασίες 1Kgr. Το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο η deZaan ονομάζει D21CM - Rich Terracotta, είναι ένα σκουρόχρωμο, αλκαλικό κακάο, με  υψηλά λιπαρά και πλούσια γεύση. Το Rich Terracotta είναι ιδανικό για προώθηση σε ξενοδοχεία και εταιρίες catering που έχουν ανάγκη από ένα ποιοτικό κακάο σε μικρές συσκευασίες.

Για να αιτηθείτε προσφορά για το συγκεκριμένο είδος, πατήστε εδώ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο είδος στην ιστοσελίδα της deZaan, πατώντας εδώ.

Διαβάστε Περισσότερα

 • Νέα είδη! Φουντουκόψιχα και Φιστικόψιχα κελυφωτή

  27.05.2021
  Η ομάδα της Σ. ΤΖΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. επιδιώκει πάντα να επεκτήνει την γκάμα των προιόντων της με νέα είδη, από έγκριτους και πιστοποιημένους προμηθευτές. Μάθετε περισσότερα για τους νέους ξηρούς καρπούς που προσθέσαμε στην γκάμα μας, σε αυτό το άρθρο.
 • Cranberry, το Superfood που έχει γίνει ανάρπαστο

  27.05.2021
  Ύστερα από επανειλημμένες αιτήσεις από τους πελάτες μας, αποφασίσαμε να προσθέσουμε το αποξηραμένο κράνμπερι, στη γκάμα των ειδών μας.
 • Ενταχθήκαμε στη δράση "ΨΗΦΙΑΚΟ Βήμα"

  27.05.2021
  Ενταχθήκαμε στη δράση "ΨΗΦΙΑΚΟ Βήμα" για την αναβάθμιση των υπολογιστικών μας συστημάτων και πετύχαμε ταχύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
 • Κουμαρίνη - Δώστε προσοχή αν χρησιμοποιείτε κανέλα ή μαχλέπι

  27.05.2021
  Εάν προσθέτετε κανέλα ή/και μαχλέπι στα τρόφιμα που παρασκευάζετε, απαιτείται να ελέγξετε την περιεχόμενη κουμαρίνη στο τελικό προϊόν.